Mijn naam is Jurgen Sijmons en ik ben de eigenaar van Jurgen’s Broodlokaal.
In 2016 ben ik begonnen met mijn opleiding tot patissier en de daaropvolgende jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in een aantal andere facetten van het bakkersvak. Zo mag ik inmiddels de titels pattisier, banketbakker en boulanger dragen.
Tijdens mijn opleiding tot boulanger heb ik een passie ontwikkeld voor desembrood. Het bakken van brood met een zelf ontwikkeld desem geeft extra veel voldoening. Graag laat ik jullie meegenieten van mijn passie voor desembrood middels de desemproducten die ik in mijn assortiment aanbied.
Verder vind ik het leuk om me bezig te houden met het maken van gebak. Ik verheug me erop jullie blij te kunnen maken met mooi afgewerkte taartjes.
Ik zie jullie bestellingen met veel plezier tegemoet.
Graag tot ziens bij Jurgen’s Broodlokaal!
Jurgens brood lokaal wordt met trots aangedreven door WordPress